TT Ads

Oslo er en by med et yrende liv og en mengde aktiviteter man kan finne på, både innendørs og utendørs. Enten man bor i Oslo eller bare er på besøk finnes det garantert noe man ikke har gjort før, og det dukker stadig opp nye steder og ting man kan oppleve i byen. Noe som gjør Oslo spesielt unikt er kombinasjonen av å være en storby, samtidig som man kan har både Oslofjorden og Oslomarka i umiddelbar nærhet. Med et godt tilbud av offentlig transport kan man enkelt hoppe på en buss, trikk eller båt og begynne å utforske alt Oslo har å by på.

 

Aktiviteter man kan finne på utendørs

Finn aktiviteter i Oslo, både til lands eller vanns dersom været er fint.  Oslo er ekstra herlig på dager med sol, og med sine gode muligheter for utendørsaktiviteter skal det mye til før man kjeder seg på solskinnsdager i byen. Ønsker man å oppleve Oslofjorden kan man velge mellom RIB-safari i Oslofjorden, kajakkturer eller øyhopping med Ruter-båtene til Gressholmen, Langøyene og Hovedøya. Er man glad i natur, planter og dyreliv kan Oslo også friste med å være den mest artsrike kommunen i landet, og man kan finne flere arter som ikke finnes andre steder i landet. Andre aktiviteter man kan finne i Oslo er blant annet zipline, Oslo klatrepark eller isklatring – om man besøker byen om vinteren.

 

Innendørsaktiviteter for regnværsdager

Dersom været er grått og vått og det ikke frister å gå ut kan man finne en rekke aktiviteter å finne på innendørs. Oslo kan blant annet by på et stort utvalg museer og gallerier, samt trampolinepark, lekeland og badeland som passer for barn. Dersom man ikke reiser sammen med barn ønsker man kanskje å gjøre noe mer avslappende, og da kan et spaopphold på ett av byens luksuriøse spa være et utmerket valg.

TT Ads