TT Ads

https://www.billigbilpleie.no/ tilbyr sine norske kunder rundt om i hele landet kvalitetsprodukter, til lave priser, og med rask hjemmelevering. Dette gjør at billigbilpleie.no sine kunder ikke skal kjøre til forhandleren, for så å risikere at forhandleren ikke har det ønskede produkt, eller det produkt som passer til kundens kjøretøy. Dersom dette skulle skje står kunden ofte i posisjonen om at produktene skal bestilles hjem, og det er lang leveringstid. Dette problem har billigbilpleie.no eliminert for sine kunder. Igjennom deres søkemotor på hjemmesiden, hvor man kan søke opp på nummerplaten på det aktuelle kjøretøy, og dermed se hvilke produkter som er kompatible med kjøretøyet, og dermed slippe for å bestille produkter hjem som ikke passer kjøretøyet, og dermed må sendes i retur.

 

Billigbilpleie er en dansk virksomhet, med har stor erfaring på det norske markedet, og har allerede flere tilfredse kunder rundt om i hele landet. Billigbilpleie har over 16 000 anmeldelser på truspilot som forteller om fornøyde kunder i Norge. Det er over 6 år siden at billigbilpleie kom inn på det norske markedet.

 

Hold verdien på din bil

En bil er ofte en dyr investering, og dersom man ikke tar vare på bilen, og gjør nødvendig vedlikehold vil verdien på bilen ofte hurtig forringes, og bilen blir i dårlig stand. Dette kan billigbilpleie hjelpe med, da de tilbyr reservedeler og produkter til flere forskjellige behandlinger. For eksempel vil det være aktuelt i tiden å klargjøre sin bil for sommersesongen, få skyllet vekk alt av vinterens salt og grus, samtidig som man eventuelt reparerer små riper og skader i lakken, som ofte er en av årsakene til at rust sprer seg. Alle disse tingene er ting som billigbilpleie kan hjelpe med, og deres kompetente kundeservicemedarbeidere står klare til å guide deres kunder igjennom prosessen dersom det skulle være eventuelle spørsmål. De tilbyr også sine kunder instruksjonsvideo, slik at de kan gjøre det meste selv hjemmefra.

TT Ads