TT Ads

Som frivillig i utlandet får du en enestående mulighet til å sette et lite personlig fotspor i livet til mange mennesker, eller dyr. Den verden vi lever i, i dag, bærer preg av store forskjeller i mellom rike og fattige land, og ofte er det dessverre slik at de som har minst, har også vanskeligst med å utvikle seg. Derfor trenger verden frivillige som deg. Som frivillig i utlandet får du en unik sjanse til å oppleve en annen kultur, et annet klima, og en helt annen måte å leve livet på. Denne måten er så fjernt fra vårt kjære Norge, at man noen ganger har vanskeligheter med å forestille seg. Det er ingen hemmelighet at det er barn rundt om i verden uten foreldre, uten noen som sørger for at de får mat på bordet, eller en utdanning og muligheter til å klare seg godt videre i livet. Her kan du gjøre en forskjell. Igjennom forskjellige programmer hos Adventureno får du en mulighet til å gjøre en enorm forskjell for jordens barn og dyr.

 

Når man jobber som frivillig i utlandet er det flere ting man skal ta i betraktning. Noen av disse tingene er for eksempel at du kommer til en helt ny kultur, her lever det mennesker, på en helt annen måte, og etter andre normer, lover og regler enn hva du er vandt til hjemme i Norge. Man legger ned mye tid og innsats som frivillig igjennom de forskjellige programmer Adventureno tilbyr. Felles for alle deres programmer, er at den innsatsen du legger i ditt arbeide som frivillig, får du tilbake. Du får tilbake gleden av å se barn løpe rundt med et stort smil, og en latter som garantert vil få deg i godt humør, eller du vil se dyr komme fra dårlige vilkår, til en hverdag med glede og velvære. Som frivillig hos Adventureno vil du kunne se forskjellen på arbeidet du gjør, og dermed kunne gå i seng hver kveld med en følelse av å bidra til å gjøre en forskjell.

 

Barn som er avhengige av din hjelp

Hos Adventureno får du muligheten til å hjelpe flere av verdens utsatte barn, de som mangler mest. Aventurano har programmer i Sør-Afrika og Kambodsja, og du kan jobbe på både barnehjem, og på skoler. Her vil din hverdag bestå av interaksjon med barnene, gi dem en følelse av trygghet, med trygge og sikre rammer rundt dem. Det kan også være du skal hjelpe til med daglige gjøremål, som matlagning sammen med barnene, eller kanskje hjelpe til med lekser dersom det skulle være et behov for det. En ting er sikkert, og det er at hverdagen til disse barn ikke vil kunne fungere på samme måte, dersom det ikke var for at frivillige som deg, som gjorde en innsats og bidro til at disse barn kan få en trygg og god oppvekst. Hos Adventureno kan arbeide som frivillig kombineres med flere av de andre turene som tilbydes.

TT Ads