TT Ads

Innholdet er sponset.

Det finnes mange høyteknologiske løsninger for sporing og registrering av små og store ting, fra RFID-merker til egne sporingsbrikker og GPS-løsninger. Slike systemer har selvfølgelig sin plass i 2022, men det er også greit ikke å glemme navnelapper og andre litt enklere tiltak.

Å merke med navn er det letteste du kan gjøre

Hvis du har et lite lager med forskjellige navnelapper tilgjengelig i skuffer eller skap, kan du merke ting på noen få sekunder. Det betyr at det ikke vil være noen stor sak å merke både klær, sko, matbokser, flasker og praktisk talt alt annet du kan tenke deg.  Når det meste i hverdagen er merket og kategorisert, er det enkelt å spare mye tid.

De tradisjonelle strykemerkene finnes selvfølgelig fortsatt, og har definitivt en rolle å spille når det gjelder merking av klær som skal vaskes ofte, men det er særlig de selvklebende etikettene som virkelig har gjort det svært enkelt å merke ting. Disse klistremerkene tåler dessuten både oppvaskmaskin og vaskemaskin på normale temperaturer, noe som gjør de svært anvendelige.

Ikke mist mobilen eller annen elektronikk

Det er absolutt ikke bare klær og småting som kan merkes med navnelapper eller etiketter. For eksempel tar det bare noen sekunder å plassere en navnelapp under dekselet på mobilen, men en slik løsning kan være redningen hvis du glemmer igjen mobilen på bussen eller caféen. Mange mobiler har selvfølgelig andre løsninger for sporing og fjernsletting, men det er vanskelig å matche en etikett når det gjelder enkelthet.

Dessuten kan du merke en mengde andre kostbare ting, som for eksempel nettbrett, hodetelefoner eller laptop. Denne type merking er særlig relevant for privatpersoner, med tanke på at merking med dyrere systemer som etser inn tekst i materialet neppe er relevant. Ta en titt på mulighetene som følger med å bruke etiketter og klistremerker, kanskje kan du spare både tid og penger.

TT Ads